Still alive..
Door: Nadia
24 September 2008 | Mauritius, Phoenix
Het leven gaat hier gewoon z'n gangetje, maandag tot en met vrijdag is iedereen (met uitzondering van Suzanne) (hard) aan het werk en in het weekend genieten we van onze vakantie.. ;)
Het gaat nog steeds goed hier :) al hebben we al wel wat grote kakkerlakken gespot!! Vorige week werd ik 's ochtends wakker en zat er in de woonkamer een zwarte vlek.. :S Snel naar de buren gegaan, spray gehaald en Stefan het beestje dood laten maken! Was het dus mijn beurt om hem op te ruimen ;) Zal foto plaatsen!!
Het wordt hier steeds warmer dus er gaan meer beestjes komen, maar ik heb nog niet gegild! ;)
Vorige week hadden we een torrential rain warning (tropisch buitje), de scholen waren dicht en de meeste van ons hoefden maar halve dagen te werken.. :)
Afgelopen maandag zijn Stefan, Mehmet en ik naar Port Louis (de hoofdstad) gegaan om ons aan te melden bij het Nederlandse consulaat! Mocht er iets gebeuren dan weten ze nu dat we hier zijn :)
We hadden gehoord dat je een permit nodig hebt om te mogen rijden, dus dat gingen we meteen ook maar even regelen.. Naar een mannetje in een kantoortje, hij had een heel groot boek, schreef onze naam op en nu mogen we dus rijden! Wat een land he! ;)
Ik ontbijt bijna iedere ochtend op mijn werk met roti, erg slecht maar wel erg lekker! Mijn collega's nemen vaak wat lekkers voor me mee :) Sterker nog, het is nu roti tijd dus ik ga even wat halen!
Jullie horen snel meer van me!!
Liefs
24 September 2008 - 19:14
Liannn:
Chicka!!!
Ben blij dat je nog leeft! :) haha Trouwens Leuk hoor zo'n kakkerlak :p en dat stefan hem niet eens voor je opruimt, wat is dat nou weer voor taakverdeling!! Kan hij al wel een 3 gangenmaaltijd koken dan? ;) En hebben jullie dezelfde deadline als ons? A.s. vrijdag plan van aanpak inleveren? Ik ben dus weer eens druk ;) Maar de opening was fantastisch! Komende 3 dagen open dagen maar daarvan ben ik alleen zaterdag maar present haha! Meis, we gaan volgende week een avondje plannen om te skypen! m'n zusje gaat trouwens dinsdag naar curacau! Dus dan zijn jullie allebei weg :( !!
Liefs X -
25 September 2008 - 09:25
Stevie:
wat denk je toch slecht over mij,
*ene Nadia die durfde de kakkerlak zelf niet dood te maken
*Ik heb as heel vaak gekookt en ze vonden het ook heel lekker, alleen nadia vond de pizza te knapperig, ook altijd wat te zuren haha
groetjes
BTW ik heb meer bezoekers ik zit al over de 1500 heen -
30 September 2008 - 18:54
Lian:
Haai Schat!!
Wou je nog ff een hele fijne vrije dag wensen! ;) Whaha.. Al die tropische feestdagen daar bij jullie! :p Maar wij zijn lekker 2e kerstdag vrij :)!
Enjoy your day! En niet te laat maken vanavond he ;)
(K) -
07 Oktober 2008 - 16:38
Wie O Wie:
Whaha.. jij hebt ook niet veel fans :p alleen ik en stevie maar! En die ziet jouw zelfs elke dag! Meisss, je mailt helemaal niet terug whaha! dus dacht doe dan ook hier maar ff een berichtje! Maar heb eigenlijk ook weinig nieuws te melden hoor.. En wanneer komen er weer nieuwe foto's? Ben benieuwd!!!
Daag Meis
Dikke X -
11 Oktober 2008 - 13:36
Woutert:
Nadiaaa,
Met mij en Quito gaat het prima hoor. En je huisje is ook nog hartstikke netjes(echt waar!). Mijn stage gaat ook goed, zit sinds een weekje op de controlepraktijk daar is het iig nog gezelliger, meer mensen op de kamer en meer overleggen met verschillend personen. Josianne zit nu op AA en heeft al zware heimwee :-p ze is vrijdag nog ff een dagje bij ons op de kamer komen zitten, altijd gezellig. Heb de stagebegeleider ook al op bezoek gehad, maar dat was meer een kennismakingsgesprekje. In november en december schijnt het echt druk te worden, dus ben benieuwd. Hoop dat het bij jou ook nog goed gaat en neem dat je daar natuurlijk een enorm verjaardagsfeest gaat geven! En dat er dan natuurlijk een uitgebreide fotorapportage van komt ;-)
Greetz,
Wouter -
14 Oktober 2008 - 09:14
Suzanne:
Hoi Nadia, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! 21, nu ben je echt een grote meid!.Ik hoop dat je vandaag lekker verwend wordt met leuke cadeautjes. Heel veel plezier en dikke kus van ons Erik Suzanne Marjolein en Camiel. -
14 Oktober 2008 - 12:19
Gerard En Joke:
Van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag.
Heb je al een groot cadeau van Stefan gekregen???
Nog een prettige dag gewenst.
Gerard en Joke Alferink