Bijna klaar voor vertrek!
Door: Nadia
14 Augustus 2008 | Nederland, Deventer
De vlucht is geboekt, de vaccinaties zijn (op een na) binnen en de stageplek is geregeld! Ik ben bijna klaar om te gaan!
Nog even wat administratief gedoe en wat nieuwe kleren en ik ga er vandoor!
Linksonder kun je je e-mailadres invullen, zodat je op de hoogte blijft van de berichten die ik plaats!
Hier alvast wat foto's van het appartement!
16 Augustus 2008 - 17:23
Lian:
Haai :)!!
Verwacht wel dagelijks een up-date op deze site :p haha! Sterkte met je administratief gedoe, veel plezier met winkelen! En je vergeet de feestjes nog ;) Haha! Tot snel
Liefs Lian -
16 Augustus 2008 - 17:25
Lian:
Ik nog een keer! Hoe heb je die foto van jezelf dan weer gemaakt? Die staat in spiegelbeeld haha! Leuk! -
16 Augustus 2008 - 20:29
Manon:
Hee zus... Haha, zie ik bij Frank dat jij gewoon waarbenjijnu.nl hebt... Haha kan ik in ieder geval op de hoogte blijven... :)
25 Augustus 2008 - 11:33
Marlon:
Hoe was gisteren je afscheidsfeestje (familiedag)??? Lian en ik waren vertegenwoordigd bij die van Stefan...ennuh morgen moeten wij al doei zeggen.....we gaan het gewoon super gezellig maken!! Liefs -
28 Augustus 2008 - 20:39
Marlon, Koen & Lian:
Haai Nadia,
Wij zitten hier nu in de zooi bij jouw thuis! Je bent aan het relaxen terwijl wij aan het werk zijn! Dat kan niet hoor :(
Maar wij gaan jouw natuurlijk wel missen! En vonden ook dat het tijd wordt voor een nieuwe up-date voordat je weggaat!
Je durft ons trouwens ook nog te commanderen terwijl jij daar lekker verder blaft!
Nouwja! Volgens mij moeten we stoppen en weer verder werken! Maar we doen het graag :)
Daag XXX